fillers Lelystad: Ontdek de mogelijkheden

Als het gaat om het verjongen van het gezicht, dan zijn fillers een van de meest populaire behandelingen. Ze zijn relatief eenvoudig, veilig en bieden onmiddellijk resultaat zonder dat er een operatie nodig is. Bij My Favorite Clinic in Lelystad bieden we verschillende soorten fillers aan om onze patiënten te helpen bij het bereiken van hun esthetische doelen.

Wat zijn fillers?

Fillers zijn injecteerbare stoffen die worden gebruikt om de huid op te vullen en te herstellen. Ze werken door het opvullen van de lijnen, rimpels en plooien die worden veroorzaakt door verlies van collageen en elastine in de huid. Dit verlies van volume is een natuurlijk onderdeel van het ouder worden en kan ook worden versneld door factoren zoals blootstelling aan de zon en roken.

Soorten fillers

Er zijn verschillende soorten fillers beschikbaar, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen. Bij My Favorite Clinic bieden we de volgende fillers aan:

  1. Hyaluronzuur fillers – Hyaluronzuur is een natuurlijk voorkomend suikermolecuul dat in grote hoeveelheden voorkomt in de huid en andere weefsels van het lichaam. Hyaluronzuur fillers zijn veilig, effectief en geven een natuurlijk ogend resultaat. Ze kunnen worden gebruikt om lijnen en rimpels op te vullen, volume aan de lippen toe te voegen en contouren te verbeteren.
  2. Radiesse – Radiesse is een calciumhydroxylapatiet filler die wordt gebruikt om de huid te verstevigen en te liften. Het is vooral effectief voor het behandelen van diepere rimpels en plooien en kan ook worden gebruikt om volume aan de wangen toe te voegen.
  3. Sculptra – Sculptra is een polylactisch zuur filler die wordt gebruikt om de huid te herstellen en te vernieuwen door de aanmaak van collageen te stimuleren. Het duurt langer voordat de resultaten zichtbaar zijn, maar de effecten houden langer aan dan bij andere fillers.

Procedure

De fillerbehandeling bij My Favorite Clinic in Lelystad is snel en eenvoudig. Eerst wordt de huid gereinigd en gedesinfecteerd en wordt er indien nodig een verdovende crème aangebracht. Vervolgens wordt de filler met een fijne naald of canule ingespoten in het gebied dat moet worden behandeld. De behandeling duurt meestal tussen de 15 en 30 minuten en er is geen hersteltijd nodig. Na de behandeling kan er sprake zijn van enige zwelling en blauwe plekken, maar deze verdwijnen meestal binnen een paar dagen.

Conclusie

Fillers zijn een veilige en effectieve manier om de tekenen van veroudering in het gezicht te verminderen en te verjongen. Bij My Favorite Clinic in Lelystad bieden we verschillende soorten fillers aan die aan de specifieke behoeften van onze patiënten kunnen voldoen. Als u geïnteresseerd bent in een fillerbehandeling, neem dan contact met ons op

admin

Author url : go to url

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *