Filler > Traangoot

Traangoot

Boek uw afspraak online of bel onze specialisten. Wij helpen u graag verder!

Traangoot

Traangootfillers zijn de perfecte oplossing om de volume onder het oog aan te vullen. De traangootjes worden opgevuld met een filler. Dit zorgt direct voor een jongere en frisse uitstraling: minder wallen en donkere kringen, en minder zichtbaarheid van het geultje onder het oog.

Fillers

Met Fillers wordt er meer volume gegeven aan (een bepaald deel) van je gezicht. Door het opvullen van de lijnen en plooien worden de gezichtscontouren hersteld.

Met fillers wordt er extra volume gegeven aan delen van uw gezicht door middel van het opvullen van lijnen en plooien. De verhoudingen en contouren worden verbeterd en de lijnen en rimpels verzacht.

Behandeling

Om de pijn te verminderen is het uiteraard mogelijk verdoofd te worden.

Lengte: Het resultaat en de lengte daarvan is varieert per persoon. Het lichaam breekt de filter na verloop van tijd af. In de regel blijft dit 6 tot 12maanden zichtbaar waarna herhaling noodzakelijk is voor resultaatsbehoud.

Nazorg

  • 2 tot 4 uur na de behandeling: geen make-up in verband met de kleine prikgaten en niet liggen of voorover bukken.
  • 0 – 24 uur na de behandeling: geen sauna bezoek
  • De huid te reinigen met de producten die u normaal gebruikt.
  • Het duurt circa 14 dagen voordat het effect volledig zichtbaar is. Direct na de behandeling kan er een blauw plekje ontstaan of kan de huid rood worden. Dit trekt uiteraard weer weg.