Filler > Traangoot

Traangoot

Boek uw afspraak online of bel onze specialisten. Wij helpen u graag verder!

Traangoot

De traangoot, het gebied onder de ogen, kan met de tijd dieper worden, wat resulteert in donkere kringen en een vermoeide uitstraling. Bij My Favorite Clinic hebben we een specifieke behandeling voor de traangoot ontwikkeld om deze zorg aan te pakken.

Door het toedienen van hoogwaardige fillers in dit delicate gebied, verminderen onze gespecialiseerde artsen de diepte van de traangoot, waardoor de huid onder de ogen oplicht en verjongt. Het resultaat is een frissere, uitgeruste blik die jaren van het gezicht kan halen.

Kies voor een wakkere en verjongde uitstraling met onze traangoot behandeling. Boek vandaag nog een consult bij My Favorite Clinic en laat je ogen weer stralen.

Fillers

Met Fillers wordt er meer volume gegeven aan (een bepaald deel) van je gezicht. Door het opvullen van de lijnen en plooien worden de gezichtscontouren hersteld.

Met fillers wordt er extra volume gegeven aan delen van uw gezicht door middel van het opvullen van lijnen en plooien. De verhoudingen en contouren worden verbeterd en de lijnen en rimpels verzacht.

Behandeling

Om de pijn te verminderen is het uiteraard mogelijk verdoofd te worden.

Lengte: Het resultaat en de lengte daarvan is varieert per persoon. Het lichaam breekt de filter na verloop van tijd af. In de regel blijft dit 6 tot 12maanden zichtbaar waarna herhaling noodzakelijk is voor resultaatsbehoud.

Nazorg

  • 2 tot 4 uur na de behandeling: geen make-up in verband met de kleine prikgaten en niet liggen of voorover bukken.
  • 0 – 24 uur na de behandeling: geen sauna bezoek
  • De huid te reinigen met de producten die u normaal gebruikt.
  • Het duurt circa 14 dagen voordat het effect volledig zichtbaar is. Direct na de behandeling kan er een blauw plekje ontstaan of kan de huid rood worden. Dit trekt uiteraard weer weg.