Soprano Titanium Laser ontharen in Almere

Op zoek naar laser ontharen met de allernieuwste Soprano Titanium technologie in omgeving Almere? My Favorite Clinic staat voor je klaar. We helpen je graag verder! Klik hier voor een intakegesprek.

Intakegesprek voor Laser ontharen

Voordat we beginnen met een laserbehandeling, vindt er altijd eerst een intakegesprek plaats met een van onze specialisten en stellen we samen een behandelplan op. De behandelingen worden door een van onze specialisten uitgevoerd met een Soprano Titanium Laser. Tijdens het behandelplan zullen we het hebben over de verwachtingen en het resultaat dat je kunt verwachten van de behandeling.

Laser ontharen met Soprano Titanium laser

Er zijn twee verschillende handstukken voor het ontharen met een Soprano Titanium. één van 2cm2 en een van 4cm2. Met dit handstuk kunnen grotere gebieden gedaan worden. Denk hierbij aan benen, de gehele rug en gehele armen. Daarnaast heeft de Soprano Titanium een apart koelingssysteem die er altijd voor zorgt dat de gehele handstuk gekoeld blijft tijdens het gebruik ervan. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat het ontharen ten alle tijden comfortabel zal blijven aanvoelen. Beiden laserapparaten zorgen voor een gewenste resultaat. Onze ervaren specialisten kunnen jou persoonlijk advies geven.

Aantal behandelingen

Hoeveel behandelingen je nodig hebt is afhankelijk van het gebied dat onthaard moet worden, de huidtype, haarkleur etc. Wanneer de haar in een groeifase zit en met de wortel in de huid vastzit, kan deze goed behandeld worden. Er zijn daarom meerdere behandelingen nodig, omdat niet alle haren in dezelfde groeifase zitten. Gemiddeld zijn er dus 6 tot 8 behandelingen nodig voor het beste resultaat.

Voordelen van de Soprano Titanium Laser

Er hangen veel voordelen aan het laser ontharen met de Soprano Titanium Laser. Het is geschikt voor alle soort huidtypen en voor grote oppervlakken. Ook zorgt het ervoor dat er voor de omliggende huid geen irritatie ontstaat. De laser is speciaal onontwikkeld voor het definitief verwijderen van de gewenste haargroei. De laserapparaten die wij gebruiken hebben een FDA-keurmerk. Een ander groot voordeel is dat jij je niet meer hoeft te scheren, harsen en/of epileren en jouw huid blijft jaren glad en zacht. De Soprano Titanium Laser wordt door de meeste mensen als pijnloos ervaren.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Het aantal behandelingen varieert van persoon tot persoon. Het ligt ook aan welke behandelplekken er behandeld moeten worden. Wij adviseren 6 tot 8 sessies voor optimaal resultaat.

Doet de laser behandeling pijn?

Doordat wij de nieuwste apparatuur hebben die gebruik maken van de nieuwste technologieën waarbij de laser goed koel blijft zijn de behandelingen volledig pijnloos

My Favorite Clinic staat voor je klaar. We helpen je graag verder! Klik hier voor een intakegesprek.

admin

Author url : go to url

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *