Botox > Rimpels voorhoofd

Rimpels voorhoofd

Botox tegen rimpels voorhoofd

Boek uw afspraak online of bel onze specialisten. Wij helpen u graag verder!

Rimpels Voorhoofd

Bij My Favorite Clinic begrijpen we dat rimpels op het voorhoofd een bron van onzekerheid kunnen zijn. Ze ontstaan vaak door het aanspannen van de voorhoofdspieren bij emoties zoals verbazing of fronsen. Met de jaren kunnen deze rimpels steeds duidelijker zichtbaar worden en je mogelijk ouder laten lijken dan je je voelt. Gelukkig hebben wij de ideale oplossing: een gespecialiseerde behandeling voor rimpels op het voorhoofd.

Onze botox behandeling voor rimpels op het voorhoofd is ontworpen om deze lijnen effectief aan te pakken. Door het zorgvuldig en nauwkeurig toedienen van botox, verlammen we de kleine spiertjes op het voorhoofd. Het resultaat? Een opmerkelijke vermindering van de rimpels op het voorhoofd. En in sommige gevallen verdwijnen deze rimpels zelfs volledig.

Wat de behandeling voor rimpels op het voorhoofd bij My Favorite Clinic extra aantrekkelijk maakt, is het feit dat verdoving overbodig is. De procedure is vrijwel pijnloos en wordt uitgevoerd door onze ervaren specialisten die zorgen voor een natuurlijk en fris resultaat.

Investeer in een jongere uitstraling en herwin het vertrouwen met een gladder voorhoofd. Kies voor de behandeling tegen rimpels op het voorhoofd bij My Favorite Clinic en zeg vaarwel tegen die ongewenste lijnen.

Met onze expertise en de modernste technieken, streven we ernaar om u de beste zorg en resultaten te bieden. Boek vandaag nog een consult voor meer informatie over onze behandeling voor rimpels op het voorhoofd.

Botox

Botox is een afkorting van botulinetoxine 

Botox is misschien wel de bekendste en populairste cosmetische behandeling van vandaag de dag. Hierdoor krijgt u een meer jeugdige en frisse uitstraling door het verminderen van de rimpels. Ook helpt het tegen hoofdpijn en overmatige transpiratie. Ook botox is volledig afbreekbaar door het lichaam. Met het injecteren hiervan wordt de spier ontspannen en de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren geblokkeerd. Door het ontbreken van tijdelijke activiteit ontstaat het verjongingseffect.

Behandeling

Met een klein zaaltje worden de onderhuidse spieren bereikt. Doordat deze ontspant ontstaat het eindresultaat in ca 5 – 10 dagen. In de tussentijd geneest de huid zich door de ontspanning.

Tijd: 10 – 15 minuten

Lengte effect: 3-6 maanden

Nazorg

  • 2 tot 4 uur na de behandeling: geen make-up op de prikgaten.
  • 0 tot 48 uur na de behandeling: geen activiteit waarbij u transpireert zoals sport, sauna of een warm bad.
  • 0 – 24 uur na de behandeling: niet hard wrijven op het gebied.

Risico’s
Door de naald / injectie ontstaat er eventueel een kleine blauwe plek of bloeduitstorting voor de duur van ca. 3- 5 dagen. In uitzonderlijke gevallen is er moeite met het optillen van het ooglid of hoofdpijn. Dit duurt meestal enkele dagen.