Botox > Neusvleugels

neusvleugels

Neus vleugel behandeling

Boek uw afspraak online of bel onze specialisten. Wij helpen u graag verder!

Neusvleugels

Bij sommige mensen kunnen de neusvleugels tijdens het spreken of lachen opvallend bewegen. Dit kan voor sommigen een bron van onzekerheid zijn. Bij My Favorite Clinic bieden we een specifieke botox behandeling aan die deze overmatige beweging van de neusvleugels minimaliseert.

Met een fijne toediening van botox, richten we ons op de spiertjes die deze beweging veroorzaken, waardoor de neusvleugels rustiger en stabieler blijven. Het resultaat is een natuurlijker en zelfverzekerder uitdrukking tijdens conversaties en emoties.

Kies voor een subtiele maar effectieve verbetering van je gezichtsuitdrukking en boek vandaag nog een consult voor onze neusvleugels behandeling bij My Favorite Clinic.

Botox

Botox is een afkorting van botulinetoxine 

Botox is misschien wel de bekendste en populairste cosmetische behandeling van vandaag de dag. Hierdoor krijgt u een meer jeugdige en frisse uitstraling door het verminderen van de rimpels. Ook helpt het tegen hoofdpijn en overmatige transpiratie. Ook botox is volledig afbreekbaar door het lichaam. Met het injecteren hiervan wordt de spier ontspannen en de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren geblokkeerd. Door het ontbreken van tijdelijke activiteit ontstaat het verjongingseffect.

Behandeling

Met een klein zaaltje worden de onderhuidse spieren bereikt. Doordat deze ontspant ontstaat het eindresultaat in ca 5 – 10 dagen. In de tussentijd geneest de huid zich door de ontspanning.

Tijd: 10 – 15 minuten

Lengte effect: 3-6 maanden

Nazorg

  • 2 tot 4 uur na de behandeling: geen make-up op de prikgaten.
  • 0 tot 48 uur na de behandeling: geen activiteit waarbij u transpireert zoals sport, sauna of een warm bad.
  • 0 – 24 uur na de behandeling: niet hard wrijven op het gebied.

Risico’s
Door de naald / injectie ontstaat er eventueel een kleine blauwe plek of bloeduitstorting voor de duur van ca. 3- 5 dagen. In uitzonderlijke gevallen is er moeite met het optillen van het ooglid of hoofdpijn. Dit duurt meestal enkele dagen.