Botox > Lip-flip

Lip-flip

Boek uw afspraak online of bel onze specialisten. Wij helpen u graag verder!

lip-flip

Volle, mooi gedefinieerde lippen zijn een universeel teken van jeugd en schoonheid. Bij My Favorite Clinic bieden we de lip-flip behandeling aan, een subtiele aanpak om de bovenlip licht te verhogen en die gewenste vollere look te verkrijgen zonder het volume drastisch te veranderen.

De lip-flip behandeling maakt gebruik van botox om de spieren net boven de bovenlip te ontspannen, waardoor de lip subtiel naar boven ‘flipt’. Dit geeft een voller effect zonder het gebruik van fillers.

Ons team van ervaren specialisten zorgt ervoor dat het resultaat er natuurlijk uitziet, waardoor je lippen subtiel worden geaccentueerd zonder over-the-top te lijken. Voor een zachte maar effectieve verandering in je lipuitstraling, is de lip-flip bij My Favorite Clinic de perfecte keuze. Plan vandaag nog een consult en ontdek wat we voor je kunnen betekenen.

Botox

Botox is een afkorting van botulinetoxine 

Botox is misschien wel de bekendste en populairste cosmetische behandeling van vandaag de dag. Hierdoor krijgt u een meer jeugdige en frisse uitstraling door het verminderen van de rimpels. Ook helpt het tegen hoofdpijn en overmatige transpiratie. Ook botox is volledig afbreekbaar door het lichaam. Met het injecteren hiervan wordt de spier ontspannen en de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren geblokkeerd. Door het ontbreken van tijdelijke activiteit ontstaat het verjongingseffect.

Behandeling

Met een klein zaaltje worden de onderhuidse spieren bereikt. Doordat deze ontspant ontstaat het eindresultaat in ca 5 – 10 dagen. In de tussentijd geneest de huid zich door de ontspanning.

Tijd: 10 – 15 minuten

Lengte effect: 3-6 maanden

Nazorg

  • 2 tot 4 uur na de behandeling: geen make-up op de prikgaten.
  • 0 tot 48 uur na de behandeling: geen activiteit waarbij u transpireert zoals sport, sauna of een warm bad.
  • 0 – 24 uur na de behandeling: niet hard wrijven op het gebied.

Risico’s
Door de naald / injectie ontstaat er eventueel een kleine blauwe plek of bloeduitstorting voor de duur van ca. 3- 5 dagen. In uitzonderlijke gevallen is er moeite met het optillen van het ooglid of hoofdpijn. Dit duurt meestal enkele dagen.