Home|Categorie|Dienst

DIENST

Heeft u last van fronsrimpels tussen uw wenkbrauwen? Fronsrimpels, ook wel bekend als Glabella lijnen, zijn eenvoudig te verhelpen door de fronsrimpels Botox behandeling te ondergaan bij My favorite clinic

Fronsrimpels zijn overduidelijk en veranderen de aanblik van uw gezicht enorm. Iedereen met fronsrimpels zal beamen dat ze niet altijd positief signaal afgeven. Fronsrimpels tonen aan hoeveel iemand heeft gefronst. Dit hoeft natuurlijk niet te gelden voor iedereen die last heeft van fronsrimpels. Fronsrimpels kunnen gemakkelijk worden gecorrigeerd met de My Favorite Clinic fronsrimpels Botox behandeling.

Wat zijn fronsrimpels?

Fronsrimpels zijn de lijnen die tussen de wenkbrauwen verschijnen wanneer u fronst. Als u de fronsrimpels nog kunt zien wanneer uw gezicht ontspannen is, heeft u ze. Veel mensen verwarren fronsrimpels met voorhoofdrimpels. Dat is begrijpelijk, omdat beide soorten deel uitmaken van uw “glabella”, de huid op uw voorhoofd, tussen uw wenkbrauwen en boven uw neus. Er is echter een groot verschil. Fronsrimpels zijn verticale lijnen tussen uw wenkbrauwen. Ze variëren in lengte, diepte en uiterlijk, afhankelijk van de persoon. Voorhoofdslijnen zijn horizontale lijnen op uw voorhoofd.

Niet meer boos kijken als u zich gelukkig voelt! De My Favorite Clinic fronsrimpels Botox behandeling is de oplossing.

Boek uw afspraak online of bel onze specialisten. Wij helpen u graag verder!