Overige behandelingen > Laserontharing

diode laserbehandeling

Boek uw afspraak online of bel onze specialisten. Wij helpen u graag verder!

Diode laserbehandeling

Ontharing kan een tijdrovend en soms pijnlijk proces zijn. Bij My Favorite Clinic bieden we een geavanceerd alternatief: de Diode Laserbehandeling. Deze innovatieve technologie maakt gebruik van geconcentreerd licht om haarzakjes te richten en te vernietigen, wat resulteert in een langdurige en soms permanente haarreductie.

De Diode Laser staat bekend om zijn effectiviteit en veiligheid op diverse huidtypes, en biedt snelle resultaten met minimale ongemakken. Vergeleken met traditionele ontharingsmethoden biedt onze laserbehandeling een meer duurzame oplossing met een gladdere huid als resultaat.

Bij My Favorite Clinic streven we ernaar om elke Diode Laser-sessie comfortabel en efficiënt te maken. Onze getrainde specialisten zorgen voor een zorgvuldige behandeling, aangepast aan jouw specifieke huid- en haartype.

Kies voor een zijdezachte huid zonder de noodzaak van regelmatig scheren of waxen. Ontdek de voordelen van de Diode Laserbehandeling bij My Favorite Clinic en stap over op een modernere, effectievere ontharingsmethode.

UITLEG

Deze zorgt voor 100% pijnloos ontharen en is geschikt voor alle huidtypes. Wat u kunt verwachten van onze behandeling is dat deze permanent de haargroei vermindert. Het werkt het beste als u een tot licht getinte met donkere haarkleur heeft. Nu kunnen we ook iedereen met een donkere huid en donker haar behandelen. Het is aan te raden uw huid 2 dagen voorafgaand van de behandeling te scheren, om de zichtbaarheid van de haren te kunnen zien, maar geen lange haren.

Denk bijvoorbeeld aan de bikinilijn of de oksels. Tijdens de eerste behandeling zult u het meeste van de laser voelen. Met de laser zullen we het haarzakje vernietigen en de uitstulping: waar de haargroei begint.

Over diode laser

Dit apparaat is geschikt voor vrijwel alle haar- en huidtypes. U heeft gemiddeld 10
behandelingen nodig om vrijwel permanent van uw ongewenste haargroei af te komen.

Het unieke aan dit apparaat is dat deze werkt met een bewegende methode, de Super
Hair Removal (SHR) genoemd. De huid wordt veilig en voorzichtig verwarmd tot een
temperatuur die het haarzakje vernietigt en blijft prettig door de koelende laserkop.

Het haar absorbeert namelijk de straling van het laser licht die deze omzet in warmte. Verder beschikt dit apparaat over meer unieke eigenschappen, bijvoorbeeld kan deze
tot de eiwitten onder in het haarzakje reiken en deze aantasten. Zo blijven de haren
weg. Ons personeel is getraind om te kunnen werken met de Diode en kunnen u goed
adviseren over ontharingsbehandelingen.

Zo werken wij

1. Gratis consultant

2. Afspraak

3. Behandeling

4. Nazorg