Laserontharing in Almere

Bij My Favorite Clinic kun je terecht voor het verwijderen van jouw ongewenste haren. Behandelingen worden uitgevoerd door specialisten die precies weten wat ze doen!

Laserontharing in Almere

Intakegesprek Laserontharing Almere

Voordat we beginnen met een laserbehandeling, vindt er altijd eerst een intakegesprek plaats met een van onze specialisten en stellen we samen een behandelplan op. De behandelingen worden door een van onze specialisten uitgevoerd met een Soprano Titanium Laser.

Tijdens het behandelplan zullen we het hebben over de verwachtingen en het resultaat dat je kunt verwachten van de behandeling.

Hoe werkt laserontharing?

Laserlicht wordt opgenomen door het pigment dat zich in de haarzakjes van haren bevindt. Door de warmte die ontstaat in de haarzakjes worden deze kapot gemaakt. Hierdoor zal er in het haarzakje geen nieuw haar meer groeien, dit noemen wij permanente ontharing.

Niet alle haarzakjes kunnen met 1 behandeling worden vernietigd. Dit komt omdat haren zich in verschillende groeifases begeven. Alleen bij haartjes die zich in de groeifase bevinden kan het laserlicht de haarzakjes kapot maken.

Een korte toelichting over de verschillende haarfases:

  1. Groeifase (anagene fase): In deze fase groeit de haar en is er pigment (melanine) aanwezig rond de haarwortel.
  2. Overgangsfase (catagene fase): In deze fase stopt de haar met groeien en maakt het zich los van de bloedtoevoer. Deze fase duurt ongeveer twee weken.
  3. Rustfase (telogene fase): In deze fase rust de haar uit en zal er een nieuwe haar onder groeien. De rustfase duurt ongeveer drie maanden. 10 tot 15% van alle haren bevindt zich willekeurig in deze fase.
  4. Haaruitval (exogene fase): In deze fase zal de haar uitvallen en start een nieuwe haar in de actieve fase, waarna de cyclus opnieuw begint.

Laserontharing in Almere

Er zijn twee verschillende handstukken voor het ontharen met een Soprano Titanium. één van 2cm2 en een van 4cm2. Met dit handstuk kunnen grotere gebieden gedaan worden. Denk hierbij aan benen, de gehele rug en gehele armen. Daarnaast heeft de Soprano Titanium een apart koelingssysteem die er altijd voor zorgt dat de gehele handstuk gekoeld blijft tijdens het gebruik ervan. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat het ontharen ten alle tijden comfortabel zal blijven aanvoelen. Beiden laserapparaten zorgen voor een gewenste resultaat. Onze ervaren specialisten kunnen jou persoonlijk advies geven.

Aantal behandelingen

Hoeveel behandelingen je nodig hebt is afhankelijk van het gebied dat onthaard moet worden, de huidtype, haarkleur etc. Wanneer de haar in een groeifase zit en met de wortel in de huid vastzit, kan deze goed behandeld worden. Er zijn daarom meerdere behandelingen nodig, omdat niet alle haren in dezelfde groeifase zitten. Gemiddeld zijn er dus 6 tot 8 behandelingen nodig voor het beste resultaat.

Contact opnemen

My Favorite Clinic staat voor je klaar. We helpen je graag verder! Klik hier voor een intakegesprek.

admin

Author url : go to url

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *