Botox > Gummy Smile

Gummy smile

Boek uw afspraak online of bel onze specialisten. Wij helpen u graag verder!

Gummy smile

Bij My Favorite Clinic begrijpen we dat een gummy smile, waarbij er te veel tandvlees zichtbaar is bij het lachen, voor sommigen een bron van onzekerheid kan zijn. Dit verschijnsel kan het gevolg zijn van de manier waarop de spieren rondom de mond bewegen. Onze gespecialiseerde gummy smile behandeling is ontworpen om dit esthetische probleem aan te pakken.

Door het nauwkeurig toedienen van botox, ontspannen we de spieren die het optillen van de bovenlip tijdens het lachen beheersen. Dit resulteert in een subtielere en evenwichtige glimlach. Voor velen biedt deze aanpak een aanzienlijke verbetering en vermindert het de zichtbaarheid van het tandvlees.

Bij My Favorite Clinic is de gummy smile behandeling snel, efficiënt en vereist geen verdoving. Onze ervaren specialisten zorgen voor een natuurlijk ogend resultaat, waardoor je met vertrouwen kunt lachen. Laat je gummy smile een ding van het verleden zijn en kies voor een harmonieuze glimlach met My Favorite Clinic. Boek vandaag nog een consult en ontdek de mogelijkheden!

Botox

Botox is een afkorting van botulinetoxine 

Botox is misschien wel de bekendste en populairste cosmetische behandeling van vandaag de dag. Hierdoor krijgt u een meer jeugdige en frisse uitstraling door het verminderen van de rimpels. Ook helpt het tegen hoofdpijn en overmatige transpiratie. Ook botox is volledig afbreekbaar door het lichaam. Met het injecteren hiervan wordt de spier ontspannen en de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren geblokkeerd. Door het ontbreken van tijdelijke activiteit ontstaat het verjongingseffect.

Behandeling

Met een klein zaaltje worden de onderhuidse spieren bereikt. Doordat deze ontspant ontstaat het eindresultaat in ca 5 – 10 dagen. In de tussentijd geneest de huid zich door de ontspanning.

Tijd: 10 – 15 minuten

Lengte effect: 3-6 maanden

Nazorg

  • 2 tot 4 uur na de behandeling: geen make-up op de prikgaten.
  • 0 tot 48 uur na de behandeling: geen activiteit waarbij u transpireert zoals sport, sauna of een warm bad.
  • 0 – 24 uur na de behandeling: niet hard wrijven op het gebied.

Risico’s
Door de naald / injectie ontstaat er eventueel een kleine blauwe plek of bloeduitstorting voor de duur van ca. 3- 5 dagen. In uitzonderlijke gevallen is er moeite met het optillen van het ooglid of hoofdpijn. Dit duurt meestal enkele dagen.