Botox > Fronsrimpels

Fronsrimpels

Boek uw afspraak online of bel onze specialisten. Wij helpen u graag verder!

Fronsrimpels

Bij My Favorite Clinic weten we dat fronsrimpels, de diepe lijnen die zich vormen tussen de wenkbrauwen, vaak ontstaan door jaren van concentratie, zorgen of eenvoudigweg het fronsen van de wenkbrauwen. Deze rimpels kunnen je een vermoeide, bezorgde of strenge uitstraling geven. Om dit tegen te gaan, bieden we een gerichte botox behandeling aan voor fronsrimpels.

Door botox zorgvuldig toe te dienen, ontspannen we de spieren die verantwoordelijk zijn voor het fronsen. Dit resulteert in een aanzienlijk gladdere en ontspannen uitstraling tussen de wenkbrauwen.

Onze behandeling is eenvoudig, effectief en pijnloos, waardoor verdoving overbodig is. Bij My Favorite Clinic zijn we trots op onze deskundige specialisten die streven naar natuurlijke en harmonieuze resultaten. Verjong je blik en voel je weer zelfverzekerd zonder de zorgen van fronsrimpels. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult.

Botox

Botox is een afkorting van botulinetoxine 

Botox is misschien wel de bekendste en populairste cosmetische behandeling van vandaag de dag. Hierdoor krijgt u een meer jeugdige en frisse uitstraling door het verminderen van de rimpels. Ook helpt het tegen hoofdpijn en overmatige transpiratie. Ook botox is volledig afbreekbaar door het lichaam. Met het injecteren hiervan wordt de spier ontspannen en de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren geblokkeerd. Door het ontbreken van tijdelijke activiteit ontstaat het verjongingseffect.

Behandeling

Met een klein zaaltje worden de onderhuidse spieren bereikt. Doordat deze ontspant ontstaat het eindresultaat in ca 5 – 10 dagen. In de tussentijd geneest de huid zich door de ontspanning.

Tijd: 10 – 15 minuten

Lengte effect: 3-6 maanden

Nazorg

  • 2 tot 4 uur na de behandeling: geen make-up op de prikgaten.
  • 0 tot 48 uur na de behandeling: geen activiteit waarbij u transpireert zoals sport, sauna of een warm bad.
  • 0 – 24 uur na de behandeling: niet hard wrijven op het gebied.

Risico’s
Door de naald / injectie ontstaat er eventueel een kleine blauwe plek of bloeduitstorting voor de duur van ca. 3- 5 dagen. In uitzonderlijke gevallen is er moeite met het optillen van het ooglid of hoofdpijn. Dit duurt meestal enkele dagen.