Fabels en feiten over laserontharen

Fabels en feiten over laserontharen

Er zijn vele verschillende manieren om van ongewenste haargroei af te komen en er zijn vele fabels en feiten over laserontharen. Je kunt ongewenste haren scheren, epileren, waxen of laseren. Over laseren bestaan een hoop onduidelijkheden en fabels. Daarom heb ik de 5 meest voorkomende fabels en feiten over laser ontharen op een rijtje gezet.

1. In de zomer kun je niet behandeld worden met een laser

Fabel. In de zomer kun je ook laser ontharen. De technieken blijven zich voortdurend door ontwikkelen, waardoor je tegenwoordig het gehele jaar door behandeld kunt worden. Wel is het belangrijk dat het contrast tussen de kleur van je huid en de kleur van je huid goed zichtbaar is voor de laser.

2. Met laserontharen kun je permanent ontharen

Feit. Met laserontharen kun je ervoor zorgen dat de haren permanent verdwijnen. Door middel van het laserlicht kun je het haarzakje dusdanig beschadigen dat het afsterft. Hierdoor zullen er geen nieuwe haren meer ontwikkelen. Gemiddeld zijn er 8-10 behandelingen nodig om de haargroei optimaal te reduceren.

3. Ingegroeide haren kunnen behandeld worden met een laser

Feit. Ingegroeide haren kunnen goed permanent worden verwijderd met een laser. Laserontharing is ideaal wanneer je van je ingegroeide haren af probeert te komen. Stel je voor dat je nooit meer geïrriteerde huid hebt!

4. Laserontharing is schadelijk voor de huid.

Fabel. Laserontharing is veilig, mits het op de juiste manier wordt uitgevoerd. Normale huidreacties zijn roodheid, zwelling en warmte. Deze zijn meestal van korte duur en vaak veel minder irriterend dan het scheren of harsen.

5. Na de laser-ontharingsbehandelingen ben je 100% haarloos

Fabel. Helaas komt het zelden voor dat we 100% van de haargroei kunnen reduceren. Er zullen altijd enkele haren achterblijven. Dit zijn wel vaak dunne haren die het laserlicht niet goed kunnen absorberen. De haren zijn vaak zo dun dat ze niet storend zijn.

Contact

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

admin

Author url : go to url

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *