Home > De Kliniek

De kliniek

Mahkameh Fathiazar

Founder en eigenaresse

Het team van my favorite clinic

Founder en eigenaresse van My Favorite Clinic Mahkameh Fathiazar kent de kracht van esthetiek. Dat is ook precies waarom zij een bedrijf opstartte waar je welkom bent voor advies, begeleiding en de beste cosmetische behandelingen.

Mahka staat bekend om haar kennis, creativiteit & eerlijkheid.
“There is no shame in this game! Zeker wanneer je sterker, gelukkiger en mooier voelt na een behandeling.”

Met een groot netwerk in de beauty industrie voorziet ze haar cliënten van persoonlijke zorg geleverd door de beste gecertificeerde specialisten. Bekijk de treatments page voor de vele behandelingen die My Favorite Clinic aanbiedt.

De ambitie van Mahka stopt niet bij My favorite Clinic. Momenteel is ze het My Favorite merk aan het uitbreiden met een skincare, cosmetica en parfum lijn.

“How nice would it be to have all your Favorites together?”

Mahkameh Fathiazar

Founder en eigenaresse

Dr. Horati

Dokter

Kaylee Bolink

Behandelaar

Missie en vissie

De missie en visie van My Favorite Clinic is om jou de beste en mooiste versie van jezelf te maken. Dit doen wij door middel van cosmetische behandelingen om jouw uiterlijk te verbeteren. Uiteraard staat jouw wens voorop en wordt dit besproken met onze artsen in de kliniek om zo te komen tot het ultieme resultaat. Daarin zullen wij eerlijk zijn over wat kan worden bereikt en advies op maat geven. Onze artsen staan voor jou klaar om je op de meest veilige en professionele manier te helpen. 

Wij nemen onze zorgplicht serieus maar wij voelen ons ook persoonlijk betrokken bij jouw wensen en resultaat. We weten dat een kundige kliniek een must is bij het maken van de beslissingen rondom jouw uiterlijk. Wij spannen ons in voor het beste resultaat en streven naar eerlijkheid en het nakomen van wat me met jou afspreken.

Wij zijn hier om een duurzame relatie met jou op te bouwen en jouw je mooi te laten voelen

UW EIGEN UNIEKE BEHANDELPLAN

Zoals u is er maar één! We helpen u graag verder met een op maat gemaakt behandelplan. Bel voor een gratis consult of maak een online afspraak.

My Favorite clinic in bruist nederland

Kwaliteit en veiligheid

Bij My Favorite Clinic staat jouw veiligheid altijd voorop. Wij houden ons strikt aan de wettelijke richtlijnen voor cosmetische klinieken. De artsen van My Favorite Clinic zijn BIG geregistreerd. Het BIG staat voor ‘Wet op de beroepen in de Individuele Gezondheidszorg’. Deze wet beschermt patiënten tegen ondeskundigheid in de zorg. Alleen zorgverleners die BIG geregistreerd zijn mogen jou behandelen en beschermde beroepen in de zorg beoefenen. 

Ook werken werken wij volgens de Wkkgz. Dit is de ‘Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg’ van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Deze wet geldt voor alle zorgaanbieders. Ook houden wij ons aan de richtlijnen en zijn onze artsen lid van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde, de NVCG. 

Bij My Favorite Clinic hebben wij huisregels betreft veiligheid en hygiëne die wij altijd hanteren. Deze huisregels kan je raadplegen op onze website.

onze specialiteiten

botox

Corrigeren van rimpels frons en plooien en het liften van uw huid.

Fillers

Opvullen van de lippen en volumen in jouw huid.

Contouren

en vorm geven van jouw huid.

Skinboosters

Hydrateren verstevigen en het jonger maken van de huid.