Deze aanbieding is alleen beschikbaar via onze advertentie op Facebook

Cosmetische kliniek met rimpelbehandelingen

Maak vandaag nog een afspraak en profiteer van deze aanbieding!

Cosmetische kliniek met rimpelbehandelingen

Maak vandaag nog een afspraak en profiteer van deze aanbieding!

My Favorite Clinic
5.0
Gebaseerd op 40 beoordelingen
powered by Google
Love the musicLove the music
19:53 13 Nov 22
Ik heb lipfillers laten zetten bij MyFavoriteClinic en wat ben ik blij! Het ziet er echt heel mooi en natuurlijk uit. Ik heb mijn favoriete kliniek nu eindelijk gevonden. De eigenaresse is ook heel aardig, behulpzaam en professioneel. Echt een aanrader!!!! Ik ben zeer tevreden!
Thierry VosThierry Vos
11:39 11 Nov 22
Mooie schone clinic. Laserontharing behandeling ondergaan (de eerste van een reeks). Super professioneel geholpen, behandelaar liet goed weten wat er ging gebeuren en de behandeling zelf was compleet pijnloos. Super tevreden! #Aanrader
Carmen VDCarmen VD
17:07 18 Oct 22
Vandaag de behandeling brazilian but lift en cavitation gehad, direct na de behandeling zag ik al resultaat. Gezellig praatje kunnen maken en kundig geholpen. Super tevreden! Ik kom zeker terug 🙂
Annette BolinkAnnette Bolink
09:44 12 Oct 22
Afgelopen woensdag een behandeling gehad voor cavitatie . Ik had nog m’n vraagtekens bij deze behandeling . Bij aankomst super lief ontvangen door een dame met een kopje koffie . Zij heeft echt de tijd genomen om mij alles uit te leggen. Vervolgens de behandeling gehad en dit was zeker boven mijn verwachting.Klanten service is echt top . Tot snel !
Jolie LuciJolie Luci
16:32 08 Oct 22
Graag wil ik mijn ervaring delen met deze Clinic.Ik heb een laser + filler behandeling gehad bij deze kliniek en moet zeggen dat ik erg tevreden ben. Het laseren ging goed en het was vrijwel pijnloos. Ik was erg nerveus over de fillers, de eigenaresse stelde me gerust en heeft al mijn vragen netjes beantwoordt.. ze gaf me een rustige vibe waardoor ik me meer durfte te ontspannen toen de arst begon met me lippen. Ik ben zeer tevreden over me lippen en de arst adviseerde mij 1ml in me boven lip en 0.5 in me onderlip omdat ik al best volle lippen van nature heb. Me lippen zijn op het moment wat gezwollen maar ik kan niet wachten op her resultaat. Ik ben erg tevreden over de kliniek, de eigenaresse en de arst. Ze hebben top werk verricht👍
js_loader

My Favorite clinic in almere en omstreken

Bij My Favorite Clinic staan we voor uitzonderlijke kwaliteit, veiligheid en eerlijk advies. Uitgebreide kennis en wetenschap staan op nummer een bij My Favorite Clinic. Bij ons kun je terecht voor diverse rimpel behandelingen met injectables (spierverslappers en fillers), gezichtsverjonging, huidverbetering en -versteviging, ooglidcorrecties en nog veel meer! Wij staan 6 dagen per week voor je klaar!

Waarom kiezen voor een behandeling in onze cosmetische kliniek?

Zo werken wij

1. Gratis consultant

2. Afspraak

3. Behandeling

4. Nazorg

My Favorite clinic

een groot netwerk in de beauty industrie

Founder en eigenaresse van My Favorite Clinic Mahkameh Fathiazar kent de kracht van esthetiek. Dat is ook precies waarom zij een bedrijf opstartte waar je welkom bent voor advies, begeleiding en de beste cosmetische behandelingen.

Mahka staat bekend om haar kennis, creativiteit & eerlijkheid.
“There is no shame in this game! Zeker wanneer je sterker, gelukkiger en mooier voelt na een behandeling.”

Mahkameh Fathiazar

Founder en eigenaresse

Wat kost een behandeling in onze cosmetische kliniek?

De kosten

Met de uitgebreide ervaring van de plastische chirurgie en de beste A-merk materialen worden er verschillende behandelingen uitgevoerd bij My Favorite Clinic. De prijzen van de behandelingen zijn afhankelijk van jouw eigen wensen. Wij garanderen voor elke behandeling een zeer scherpe prijs en hanteren deze ook. Nu we deze aanbieding hebben, zijn de prijzen zelfs nóg scherper! De prijs kwaliteitverhouding is optimaal voor elke behandeling, omdat deze kwaliteit, veilig en goed uitgevoerd worden.