My Favorite Clinic

Boek uw afspraak online of bel onze specialisten. Wij helpen u graag verder!

Brows

Door de jaren heen zijn er verschillende wenkbrauwtrends voorbij gekomen. Brow Lamination is de laatste en grootste trend op dit moment. Deze geeft de verfrissende jeugdige look. De wenkbrauwverf op basis van pure henna kleurt niet alleen de haartjes, maar ook de huid tot wel 14 dagen, voor een echt tattoo effect. Wij passen de 6 regels toe voor langer resultaat. ● Met Brow Lamination lift je de wenkbrauwhaartjes, waardoor de wenkbrauwen natuurlijk en voller ogen. ● Met een touwtje of draad worden de haartjes op je gezicht snel verwijderd zo krijg je daar geen stoppels maar donshaartjes voor terug. Deze behandeling is ideaal voor het ontharen van je gezicht en hals.

Prijs

vanaf €35,-

Uitleg

Brow Lamination is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotion-formules. Hierdoor lijken je wenkbrauwen meteen veel voller. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar. Bij deze behandeling is het modelleren van de wenkbrauwen (waxen, tweezen en trimmen) inclusief. Verven kan tegen meerprijs.

Nazorg

De Lash Lift en Brow Lamination zijn na 24 uur bestend tegen zon, zee, water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen. Ga voorzichtig met de wenkbrauwen en/of wimpers om. Het resultaat is 6-9 weken zichtbaar. Herhaal de behandeling na 6-9 weken.

zo werken wij

1. Gratis consultant

2. Afspraak

3. Behandeling

4. Nazorg